Γάμος

 

i41p1

 

Η μαγική στιγμή της ένωσης δυο ανθρώπων σε Ένα…Γεγονός που μένει χαραγμένο στο μυαλό μας σαν μια γλυκιά ανάμνηση και αναλοίωτο στο χρόνο.

Η 3F creativity αναλαμβάνοντας αυτό το γεγονός, γνωρίζοντας το πόσο σημαντικό είναι για εσάς, σας υπόσχεται ένα γάμο πέρα από κάθε προσδοκία, αναλαμβάνοντας (σε περίπτωση που το θέλετε) από τα προσκλητήρια, μέχρι τον στολισμό της εκκλησίας και του χώρου της δεξίωσης, συνδυάζοντας την δική σας προσωπικότητα και αισθητική, με την δική μας εμπειρία.

Έτσι καταλήγουμε σε έναν ονειρεμένο Γάμο που κάθε καλεσμένος σας θα μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις και εσείς που είστε ο κύριος στόχος μας, με ένα μεγάλο χαμόγελο και ικανοποίηση, κάνοντας την μοναδική αυτή στιγμή της ζωής σας σαν ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

Nέα Χρονιά, Νέοι Στόχοι, Νέες Ιδέες, Νέα Όνειρα για περισσότερη δημιουργικότητα, άνεση και style στο σπίτι, στο γραφείο ή σε οποιοδήποτε χώρο εσείς θέλετε.

Η 3f-creativity και το blog μας, έρχονται, με νέα σχέδια για εσάς!

Η νέα πρότασή μας λοιπόν είναι, ότι μπορείτε να μπαίνετε στο blog μας και να μας στέλνετε στο mail μας ή στο blog, φωτογραφίες του χώρου σας, λίγα λόγια για το τί θέλετε να αλλάξετε σε αυτόν, από το σωστό χρώμα για να βάψετε τον τοίχο σας ή κάποια τεχνοτροπία ή ακόμα και μικρές διακοσμητικές πινελιές αλλαγής , με αποκορύφωμα τις μεγάλες αλλαγές , όπως κουζίνα-μπάνιο κλπ.

Εμείς θα επανέλθουμε, επικοινωνώντας μαζί σας και στέλνοντάς σας τις δικές μας ιδέες, με σχέδια και προτάσεις, είτε ακόμα, αν είναι ένα πιο μεγάλο project, να κάνουμε ένα ραντεβού από κοντά μαζί σας, ώστε να υλοποιήσουμε το σχέδιό σας.