Βάφτιση

Η γέννηση ενός μωρού, χαρά και συγκίνηση και μετά από λίγο καιρό η Βάφτιση. Το όνομα που θα δωθεί και θα το ακολουθει για πάντα, ακόμα μια στιγμή χαράς και συγκίνησης.

Η 3F creativity γνωρίζοντας την σημαντική αυτή στιγμή της ζώης ως οικογένεια, αναλαμβάνει την Βάφτιση του μικρού σας πρίγκιπα ή της μικρής σας πριγκίπισας, δίνοντας με διάφορα θέματα-χρώματα-ζαχαρωτά-μπαλόνια-λουλούδια και πάνω από όλα αισθητική και εμπειρία, την αίσθηση μιας μαγικής στιγμής ορόσημο στην ζωή σας.

Nέα Χρονιά, Νέοι Στόχοι, Νέες Ιδέες, Νέα Όνειρα για περισσότερη δημιουργικότητα, άνεση και style στο σπίτι, στο γραφείο ή σε οποιοδήποτε χώρο εσείς θέλετε.

Η 3f-creativity και το blog μας, έρχονται, με νέα σχέδια για εσάς!

Η νέα πρότασή μας λοιπόν είναι, ότι μπορείτε να μπαίνετε στο blog μας και να μας στέλνετε στο mail μας ή στο blog, φωτογραφίες του χώρου σας, λίγα λόγια για το τί θέλετε να αλλάξετε σε αυτόν, από το σωστό χρώμα για να βάψετε τον τοίχο σας ή κάποια τεχνοτροπία ή ακόμα και μικρές διακοσμητικές πινελιές αλλαγής , με αποκορύφωμα τις μεγάλες αλλαγές , όπως κουζίνα-μπάνιο κλπ.

Εμείς θα επανέλθουμε, επικοινωνώντας μαζί σας και στέλνοντάς σας τις δικές μας ιδέες, με σχέδια και προτάσεις, είτε ακόμα, αν είναι ένα πιο μεγάλο project, να κάνουμε ένα ραντεβού από κοντά μαζί σας, ώστε να υλοποιήσουμε το σχέδιό σας.