Δεξιώσεις Εταιρικές

Χαρμόσυνα νέα για το κλείσιμο μιας νέας συμφωνίας, εορτασμός γενεθλίων της εταιρίας αλλά ακόμα και φιλανθρωπικού χαρακτήρα δεξιώσεις, η 3F creativity είναι εδώ για να κάνει την καθεμία από αυτές τις στιγμές, ξεχωριστές, μη μονότονες, δίνοντας ένα τόνο αισθητικής και ζεστασιάς, με στόχο να σας κάνει να περάσετε μοναδικά και να μείνετε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι.

Nέα Χρονιά, Νέοι Στόχοι, Νέες Ιδέες, Νέα Όνειρα για περισσότερη δημιουργικότητα, άνεση και style στο σπίτι, στο γραφείο ή σε οποιοδήποτε χώρο εσείς θέλετε.

Η 3f-creativity και το blog μας, έρχονται, με νέα σχέδια για εσάς!

Η νέα πρότασή μας λοιπόν είναι, ότι μπορείτε να μπαίνετε στο blog μας και να μας στέλνετε στο mail μας ή στο blog, φωτογραφίες του χώρου σας, λίγα λόγια για το τί θέλετε να αλλάξετε σε αυτόν, από το σωστό χρώμα για να βάψετε τον τοίχο σας ή κάποια τεχνοτροπία ή ακόμα και μικρές διακοσμητικές πινελιές αλλαγής , με αποκορύφωμα τις μεγάλες αλλαγές , όπως κουζίνα-μπάνιο κλπ.

Εμείς θα επανέλθουμε, επικοινωνώντας μαζί σας και στέλνοντάς σας τις δικές μας ιδέες, με σχέδια και προτάσεις, είτε ακόμα, αν είναι ένα πιο μεγάλο project, να κάνουμε ένα ραντεβού από κοντά μαζί σας, ώστε να υλοποιήσουμε το σχέδιό σας.